Taloustaito-yrittäjien tilitoimistot tarjoavat uuden ajan tilitoimistopalvelun.

Palvelu kattaa aina yrittäjän lakisääteisten velvoitteiden täyttämisen.
Tarpeen mukaan palvelu kattaa vaativammatkin talouden prosessien järjestelmäratkaisut sekä monipuolisen liiketoiminnan johtamiseen liittyvän raportoinnin.
Palvelullamme on ”rahat takaisin” -takuu – maksat vain mikäli saat erinomaista palvelua. Soita heti 020-762 2244 tai 0400-160300.

Taloustaitokeskus on sähköinen tilitoimisto

Sähköisyyden ansiosta ostolaskujen hyväksyntä käy kätevästi myös etänä. Myyntilaskutuksen tekeminen on mieluisa osa liiketoimintaa ja sähköinen taloushallinto tekee siitä erityisen helppoa. Sähköinen myyntireskontra on ehdottomasti tätä päivää, lähetät samalla asiakkaillesi arvokkaan viestin: Yrityksemme on siis edelläkävijä. Lisäksi jopa veroilmoitus laaditaan sähköisesti suoraan järjestelmästä, jonka yhteydessä lähetetään tilinpäätöstiedot verohallinnon kautta kaupparekisteriin rekisteröitäväksi.

KompassiMe Taloustaitokeskuksessa haluamme tarjota asiakkaillemme tietenkin sujuvaa ja luotettavaa kirjanpitoa (suomalainen kirjanpito tai vaikkapa IFRS-raportointi). Normaalin kirjanpitopalvelun ohessa huolehdimme viranomaisille heidän tarvitsemansa ilmoitukset ajallaan. Olemme erikoistuneet sähköiseen taloushallintoon ja lakimääräisiin tilinpäätöksiin.

Meillä on myös suuria intohimoja myynnin johtamisen ja raportoinnin puolella. Yrityksemme Controller Academy kouluttaa controllereita laatimaan yrityksen sisäisiä tuloslaskelmia ja raportointia siten, että myös kapasiteettilaskenta on mahdollista parhaalla mahdollisella tavalla. Meille on arkipäivää mm. seuraavat laskentakäytännöt: ”Contribution Margin Model- tuloslaskelmat ja raportointi”, englantilaiset ”Profit & Loss Statementit”, ja tietenkin myös amerikkalaiset ”Income Statementit” ja ”Cash Flow Statementit”. Olemme itse kehittäneet Helsinki Liquidity eli HELI-kassavirtalaskelmamallin mm.  maksuvalmiuden ja konkurssin ennustamiseen jo vuonna 1992. Soita heti 020-762 2244 tai 0400-160300.

Em. ”Contribution Margin Model” -tuloslaskelmat auttavat yrityksen tuotekohtaisen ja / tai tyoteryhmäkohtaisen kannattavuuden selvittämisessä. Kustannukset allokoimme mm. Cost Cube eli kustannuskuutio -periaatteiden mukaisesti juuri oikealle riville. Kaikki tuloslaskelman ja taseen luvut esitetään siinä järjestyksessä, että niiden avulla myyntijohto pystyy maksimoimaan yrityksesi voiton ja sijoitetun pääoman tuoton (CF-ROI, ROCE). Me varmistamme, että luvut on oikein esitettynä, luotettavia ja tärkeimmät tunnusluvut ovat suoraan reaaliaikaisesti saatavilla ja tietenkään lakimääräisiä vaateita unohtamatta. Kirjanpito ja raportointi on tehokkainta ja edullisinta hoitaa kerralla oikein ja tietenkin sähköisesti, jolloin säästyy eniten aikaa muun muassa kirjanpitomateriaalin käsittelyssä ja raportoinnissa. Soita heti 020-762 2244 tai 0400-160300.

Kun sähköinen kirjanpitojärjestelmä on asiakkaan ja kirjanpitäjän yhteiskäytössä, pääsee asiakas katsomaan itse tarvittavat raportit milloin vain ja missä vain. Myös kirjanpitäjä / controller raportoi asiakkaalle säännöllisesti tärkeimpiä tunnuslukuja unohtamatta. Meidän asiakkaana tunnet olevasi oman yrityksesi ohjaamossa, jossa pystyt tekemään juuri oikeat päätökset. Tarvittaessa osallistumme myös johtoryhmän kokouksiin ja saatte meiltä ylimmän johdon raportit kommenteineen eli ns. Review-forms -raportit suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Soita heti 020-762 2244 tai 0400-160300.