Ammattimainen talousjohtaminen tuo johdolle ja omistajille varmuuden organisaationne taloudellisesta tilanteesta ja siihen liittyvän raportoinnin oikeellisuudesta. Toimintatapamme pohjautuu organisaationne liiketoiminnan ymmärtämiseen sekä liiketoimintaan liittyvien riskien huomioon ottamiseen.

Meillä on kattavaa osaamista ja kokemusta niin suurien kansainvälisten pörssiyhtiöiden, pienten ja keskisuurien yritysten kuin säätiöiden ja yleishyödyllisten yhteisöjen talousjohdosta, sisäisestä tarkastuksesta ja tilintarkastuksesta ja tietenkään julkista sektoria unohtamatta.

Palvelumme kattavat sähköiset tilitoimistopalvelut mm. Netvisorilla. Saat meiltä oman kirjanpitäjän tai palkanlaskijan. Tarvittaessa voit vuokrata meiltä talousjohtajan, talouspäällikön ja vaikkapa controllerin. Autamme sinua yrityskaupoissa tai vaikkapa kilpailija-analyyseissä. Olemme erikoistuneet yrityksen arvonmääritykseen, kassavirtalaskelmiin ja IFRS-raportointiin.

Lisäksi varmistamme, että Sinä yrittäjänä hallitset kannattavaa kasvua sekä orgaanisesti että yrityskauppojen kautta, mitä muuta tarvitset? Ota nyt oikea suunta!

Soita heti 020-762 2244 tai 0400-160300.

 

Kompassi