Haemme Taloustaitokeskus-ketjuumme uusia franchising-yrittäjiä, jotka haluavat kasvaa, menestyä ja palvella asiakkaitaan erinomaisesti. Kasvatamme yhdessä liiketoimintaasi ja takaamme yhdessä asiakkaillesi parhaan asiakaspalvelun. Saat näkyvyyden tunnetun suomalaisen brändin kautta ja toimivan liiketoimintakonseptin. Voit liittyä meidän ketjuumme joko yksin tai kerätä suuremman joukon asiantuntijoita teidän uudelle aluevaltaukselle yrittäjinä. Me olemme mukana jakamassa riskiä. Tarjoamme asiakkaillesi esim. kirjanpito-, verotus-, taloushallinto-, talousjohtaja-, controlling-, talouspäällikkö-, tilintarkastus-, yrityskauppa-, ja koulutuspalveluita. Nyt se on helppoa ja riskitöntä. Ota yhteyttä heti! Soita heti 020-762 2244 tai 0400-160300.

Jäsenyrittäjänä saat:

– Testatun ja parhaaksi todetun toimintamallin ja valtakunnallisen ketjun tuen
– Näkyvyyden tunnetun suomalaisen brändin kautta
– Help Deskin käyttöösi
– Tarvittaessa varahenkilöpalvelun sekä ruuhka-avun
– Täysin sähköiset tehokkaat työkalut ja noin 20 vuoden talousalan kokemuksen käyttöösi.
– Vahvat yhteistyökumppanit ja oman mentorin
– Tukea myyntiin, markkinointiin ja asiakashankintaan
– Valmennettu Controller- ja valmennettu Asiakaspalvelija -koulutusohjelman, ammattina taloushallinto ja tehtävänä hyvä asiakaspalvelu
– Jatkuvan koulutuksen eli vähintään 10 päivää vuodessa

Jokainen yrittäjämme on taloushallinnon huippu ammattilainen. Lisäksi Taloustaitokeskus-yrittäjänä käyt läpi vaativan testauksen.  Vaativan koulutusohjelman suoritettuaan Taloustaitokeskus-yrittäjä saa Valmennettu Controller ja Asiakaspalvelija -sertifikaatin.

Kompassi